Publicaties

Artikelen die ik heb geschreven en gepubliciteerd:

Muurschilderingen. De technieken van Emmanuel Nouaillier als inspiratie, alleen wat versimpeld met toch een leuk resultaat. Dit artikel werd gepubliceerd in het Modelspoormagazine 187 (januari 2019)

Het artikel uit Modelspoormagazine 187 werd nogmaals gepubliceerd in het januarinummer van Le Train, in 2020

Struikjes. Op verzoek van de redactie van Voie Libre heb ik een artikel geschreven over het bouwen van
struikjes op schaal h0. Het artikel werd gepubliceerd in het 4e kwartaal van 2019, Voie Libre nr 99

Struikjes. Ondertussen was ik al bezig om een artikel te schrijven over het bouwen van struikjes. Deze was bedoeld voor het Modelspoormagazine. Uiteindelijk is dit een tweedelig artikel geworden, deel 1 verscheen in modelspoormagazine 199 (februari 2020)

Struikjes (2). Begin mei 2020 verscheen deel twee van deze reeks. In dit artikel beschrijf ik het bouwen van doornstruikjes en bramen. dit artikel verscheen in Modelspoormagazine 202, Mei 2020.

Zelfbouw van een golfplaten dak. Gepubliceerd in Modelspoormagazine 209, januari 2021. Op eenvoudige wijze kan je met wat afval aluminium, overtuigende golfplaten daken maken.

Raamluiken maken. Bij zelfbouw huisjes loop je er nog wel tegen aan. Raamluiken, hoe maak je die? Nou, van dik papier en een scherp mes. Met een beetje fantasie bouw je zo een aantal raamluiken. En nog goedkoop ook. Gepubliceerd in modelspoormagazine 213, mei 2021